Skip to main content

Hvem er Søren Borgstrøm?

Søren Borgstrøm

Specialist i Sociale Medier og digital adfærd.

Hvis man skulle opsummere hvad Søren Borgstrøm er for en slags, med et enkelt ord, så ville det ord være “hjælpsom”. Han elsker at hjælpe andre mennesker, uanset om det er noget han ved noget om eller ej. Hvis han kan gøre en forskel, så gør han altid et forsøg.

Til dagligt arbejder Søren som adjunkt i E-handel på Erhvervsakademi Aarhus. Her underviser han den næste generation af e-handelsfolk og digitale marketeers.

Med en baggrund som Social Media Specialist hos RiverOnline.dk, har Søren stor erfaring med at rådgiver virksomheder om deres markedsføring på sociale medier.

Søren er ligeledes tilknyttet kursusvirksomheden MindRocket.dk som ekstern underviser. Her underviser Søren i sociale medier, særligt annoncering på Facebook.

Søren har en baggrund som Faglig vejleder for de humanistiske it-studier på Syddansk Universitet i Kolding. Han har ligeledes været særdeles aktiv hos it-vest som ambassadør i sine unge dage.

Faglig baggrund

I 2010 begyndte Søren på en bacheloruddannelse i Informations- og Kommunikationsvidenskab. Dette er en humanistisk it-generalist uddannelse som handler om mange aspekter inden for it-feltet, heriblandt programmering, systemudvikling, marketing, menneskelig adfærd og læring.

Efterfølgende har Søren læst en kandidatgrad i webkommunikation (cand.it) med en specialisering inden for formidling. Det gør ham i stand til i særlig grad at arbejde med online kommunikation og relaterede emner. Særligt det didaktiske felt, har været et af fokuspunkterne for uddannelsen, hvilket gør Søren i stand til at undervise på et højt fagligt niveau.

Til sit speciale valgte Søren at arbejde med cybersecurity og hacking. Det er særligt i sine sene studieår, at interessen for emnet er blomstret, sandsynligvis som afledt effekt af den stigende problemstilling som it-sikkerhed udgør i dagens Danmark. Det betyder at Søren har en særlig indsigt i den it-kriminelle undergrund og hackermiljøet.

Evner inden for Social Media

90%

Viden om Cybersecurity & Hacking

80%

Online Nørderi

75%